Over ons

Geras is een jong professioneel en eigentijdse bouwer, die de benodigde kennis, ervaring en creativiteit aan meerwaarde kan bieden bij ieder willekeurig bouwplan. Voor ons en onze medewerkers is bouwen een tweede natuur en daardoor een vanzelfsprekende uitdaging, om U als klant zo goed mogelijk te bedienen.

Uw droom, ons werk!

Uw droomhuis realiseren is één van de belangrijkste stappen in uw leven. Dat begrijpen wij als geen ander. Uw toekomstig woongenot hangt af van een zorgvuldige, optimale uitvoering van uw wensen en plannen. Juist dit is de kracht van Geras.

Wij werken samen met U aan een soepel en vakkundig bouwproces. Dat betekent dat wij niet alleen uitvoerend zijn, maar tegelijkertijd uw adviseur en regisseur van het bouwproces. Hierbij staan natuurlijk Uw wensen centraal.

Om het bouwproces soepel te laten verlopen, werken we samen met andere vakmensen o.a; stukadoors, tegelzetters, elektriciens en installateurs etc.. Dat scheelt U veel tijd en zorgen!

Natuurlijk moet Uw droomhuis ook betaalbaar blijven, daarom houden wij ons aan de afspraken omtrent uw planning en budget.