Overslaan en naar de inhoud gaan

Bouwen met vertrouwen.

Een nieuw huis bouwen is een beslissing die de meeste mensen slechts één keer in hun leven nemen. Daarom hebben wij als bouwer niet één specialisme, maar meerdere. We zoeken altijd voor u naar de juiste combinatie. Die afwisseling en uitdaging is wat ons werk zo mooi maakt! Hoe groter uw idealen zijn, hoe belangrijker het is om ze te koesteren. Te bewaken zelfs. De uitdaging is niet alleen het ontwerpen, of het bouwen. De uitdaging is het realiseren van wat u voor ogen heeft, op de manier en binnen de voorwaarden die voor u belangrijk zijn. Daarin heeft Geras Aannemersbedrijf een eigen visie. 

Als team uw droom realiseren.

Om Uw droomwoning te realiseren willen we graag zo vroeg mogelijk in het realisatieproces betrokken worden om ideaal en praktijk met elkaar te verbinden. Op deze manier sluiten we teleurstellingen uit. Sterker nog: creëren we verrassingen en bijzondere resultaten. Bovendien kan praktische vereenvoudiging van detaillering in de ontwerpfase ook nog eens kostenbesparend werken. In dit proces werken we samen met u naar een totaal ideaal, passend binnen uw budget. Tijdens de realisatie van uw project houden we frequent werkoverleg, bewaken we met elkaar de planningen en stellen prioriteiten aan de kwaliteit om het gewenste eindresultaat te waarborgen. Op deze manier gaat u gegarandeerd een prettige bouwtijd tegemoet.

 

Duurzaam bouwen.

Duurzaam bouwen is bouwen met het oog op de toekomst. Wij geven daar samen met uw architect graag concreet invulling aan. Zo kunnen we diverse bouwmaterialen en producten toepassen die verantwoord geproduceerd zijn en geschikt zijn voor hergebruik of recycling. Bouwt u passief, energieneutraal, bijna energieneutraal (BENG) of nul-op-de-meter? Het gaat er niet om of we het kunnen. Het gaat erom hoe we het doen. Ervaring en kennis van details leveren het juiste resultaat op. Heeft uw pand een warmtepomp-installatie, een WTW ventilatiesysteem, zonneboilers of zonnepanelen? Samen met onze installatietechnische onderaannemers hebben we reeds vele projecten met deze toepassingen op onze naam staan.

Tijdens het gehele bouwproces staat uw toekomstige droomwoning centraal. Met andere woorden, wij bouwen volledig klantgericht en werken met een deskundig en betrouwbaar bouwteam dat rekening houdt met uw wensen. 

Neem contact op en bespreek uw wensen en ideeën. 

Bel hiervoor naar 013 - 516 97 50