Overslaan en naar de inhoud gaan

Verbouwen.

Uw woning verbouwen tot droomwoning.

 
Wilt u uw woning verbouwen tot  een luxe villa of een rustieke boerderij? Dat maakt ons niet uit. Wij maken uw huis, zoals u het wilt. Van uw woning is er maar een, daarom mag u kritisch zijn. Uw woning verdient alle aandacht en zorg. We leggen de lat hoog, om optimaal te presteren en u blij te maken. Omdat we een soulmate willen zijn voor uw droomwoning

Bezorgd? Ontzorgd! Bij Geras Aannemersbedrijf is uw project van begin tot het eind in dezelfde goede handen. Met één aanspreekpunt en niet meer woorden dan nodig, precies genoeg. Een verbouwing is doorgaans een intensieve klus, waarbij u in een relatief korte tijd veel keuzes moet maken. Hierbij is een goed advies belangrijk, Geras Aannemersbedrijf heeft verstand van zaken en kan U de mogelijkheden aangeven en daarbij ondersteunend adviseren.

Verbouwen zonder overlast.

Een verbouwing zonder overlast is een ideaal droombeeld. Aan een minimale overlast proberen we continu ons steentje bij te dragen.

Met een goed overleg, communicatie en een regelmatige controle op de bouwplaats, zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden.

Neem contact op en bespreek uw wensen en ideeën.

Bel hiervoor 013 - 5169750