Overslaan en naar de inhoud gaan

Meedenken, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.

Dat kenmerkt de werkwijze van Geras.

Geras Aannemersbedrijf is een toonaangevende eigentijdse bouwer, met een groeiend team van gedreven bouwers. Mannen die van wanten weten. Specialisten in het bouwen van droomwoningen. We houden van uitdagingen. We maken geen "standaard" woningen, maar zijn continu bezig met op maat toegesneden vakwerk. Met de juiste kennis van zaken, oog voor perfectie en gedrevenheid kunt u rekenen op een perfect naar wens uitgevoerde opdracht.

Ook kenmerkend voor ons bedrijf is de goede sfeer: humor op zijn tijd en gezelligheid. We hebben dezelfde mentaliteit en hechten ons aan bepaalde waardes; we begrijpen elkaar als geen ander. Zo smeden we bij Geras een sterk teamgevoel”,

Uw visie is onze visie!

Uw droomhuis realiseren is één van de belangrijkste stappen in uw leven. Dat begrijpen wij als geen ander. Uw toekomstig woongenot hangt af van een zorgvuldige, optimale uitvoering van uw wensen en plannen. Juist dit is de kracht van Geras.

Wij werken samen met U aan een soepel en vakkundig bouwproces. Dat betekent dat wij niet alleen uitvoerend zijn, maar tegelijkertijd uw adviseur en regisseur van het bouwproces. Hierbij staan natuurlijk Uw wensen centraal.

 

Certificeringen